Brettet ut i Aftenposten

Screen Shot 2014-03-18 at 11.58.13 PMAv og til inntreffer hendelser stykkevis og delt. Reaksjoner oppstår ikke alltid samtidig med at hendelsen faktisk finner sted. Det har jeg fått erfare etter at jeg holdt et foredrag på Pecha Kucha i Oslo den 13. februar i år.

Pecha Kucha samarbeider nemlig med Aftenposten, som legger ut alle foredragene på Aftenposten webtv. Opptakene fra Pecha Kucha Night Oslo Vol. 29 ble nylig lagt ut på avisens nettsider, og dermed har foredraget mitt spredt seg til et større publikum enn de drøyt 600 som hadde funnet veien til DogA.

Screen Shot 2014-03-18 at 11.51.58 PMDe siste dagene har bidraget mitt, der jeg snakker i 6 minutter og 40 sekunder mens jeg viser 20 bilder à 20 sekunder, vært linket opp fra forsiden av Aftenposten.no. Og jeg var vel ikke helt forberedt på at det var dette bildet som skulle fronte saken:

I ingressen står at det at “Irina Lee tvang familie og venner til shoppestopp.” Det er vel heller ikke helt korrekt, men det fiffige bildet og den drøye ingressen er kanskje noe av forklaringen til at så mange har sett innslaget.

Hele foredragene kan du se her: http://www.aftenposten.no/webtv/Pecha-Kucha—I-mitt-gamle-liv-jaktet-jeg-alltid-pa-tilbud-7480527.html#.UywFhFzZcYU

Screen Shot 2014-03-21 at 10.29.30 AMHeldigvis ser det ut til at folk har klart å se forbi buksesprekken og fått med seg budskapet mitt…

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *