To store hindringer for endring

I ukens videoblogg snakker jeg om de to tingene som hindrer de aller fleste fra å gjøre endringer i sitt eget liv. Og jeg gir deg selvsagt løsningen på hvordan du kan overkomme disse hindringene…

Se videobloggen her:

Nå lurer jeg på: Hvilke endringer kunne du tenke deg å gjøre i ditt eget liv? Og hva holder deg tilbake? Jeg vil gjerne høre fra deg. Legg igjen en kommentar nedenfor eller gå inn på FB-siden Shoppingfri og del dine tanker.

Har du et spørsmål, så send meg en mail: irina@irinalee.no

Vi sees!
Beste hilsen Irina

Hver uke sender jeg ut et rykende ferskt nyhetsbrev, med en fersk dose positiv inspirasjon.
Klikk på knappen nedenfor, så skal jeg holde deg oppdatert.
JA, TAKK! Jeg vil bli inspirert

Obs! Du må bekrefte din epostadresse etter at du har meldt deg på. Hvis du ikke har mottatt ditt første nyhetsbrev innen få minutter etter at du har bekreftet adressen, så sjekk spam-filteret eller promotionsmappen i Gmail.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *