Bloggen er herved åpnet!

Foto: Jannik Abel

Nylig ble jeg invitert som gjesteblogger til Anja Stangs «Green House». Det var en hyggelig opplevelse, som inspirerte meg til å åpne min egen blogg for gjesteskribenter!

Hvis dine fingre klør etter å skrive, skrible og skravle, så sett deg ved tastaturet og send meg en mail.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Du kan skrive om alt som betyr noe for deg. Det trenger ikke å handle om kjøpestopp, men jeg vil at teksten din skal gjøre noe med meg. Jeg vil bli berørt. Motivert. Engasjert. Inspirert. Eller kanskje provosert?

Jeg krever ikke «exclusive content», så teksten kan gjerne være noe du selv har planer om å poste på din egen blogg. Ta kontakt med meg, så finner vi en løsning på alt det praktiske.

Foto: Jannik Abel

Lengde: Teksten kan være mellom 400 og 800 ord.
Tittel: Tittelen bør være på 4-6 ord, ikke mer enn 30 tegn inkl. mellomrom.
Bilder: Legg ved 3-4 bilder/illustrasjoner. Skriv bildetekst til hvert bilde. Oppgi navn på fotograf/illustratør. Sørg for at du har avklart bruken av bildene!
Byline: Skriv navn på alle forfattere. Skriv gjerne to linjer som sier noe om hvem du/dere er. Du kan velge hvor mye eller lite du vil ta med. Alder? Tittel? Bakgrunn? Link til egen FB-side? Hjemmeside? Blogg? Du velger selv. Eksempel: Da jeg var gjesteblogger hos Anja Stang, la jeg ved følgende “signatur”: «Irina Lee er frilansjournalist, forfatter og forlegger. Les mer her og sjekk ut bloggen hennes – eller følg prosjektet på Facebook

Lurer du på om det du skriver er bra nok? Overlat den vurderingen til meg. Ikke begynn å sensurere deg selv før du har begynt! Skriv ned ordene og tankene du har båret på lenge, og send de over til meg. Jeg gleder meg til å lese, og vil gjerne dele teksten din med andre på denne bloggen.

Jeg er klar. Fyr løs.
Beste hilsen Irina

ps. Hvis du vil følge med hva som skjer videre, og få en ukentlig dose inspirasjon og motivasjon i innboksen, kan jeg også anbefale deg å melde deg på mitt nyhetsbrev.
JA, TAKK! Jeg vil bli inspirert

pps. Jeg har en blogg til, www.irinalee.no, der jeg jevnlig skriver om livet som frilanser. For noen uker siden skrev jeg om å gjøre noe skummelt hver dag. Hvis du synes det er skummelt å skulle dele din tekst med meg, er det en desto bedre grunn til å trykke på «send»-knappen…

 

Facebook Comments

2 thoughts on “Bloggen er herved åpnet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *