Irinas gavetips – fire dager før jul

I ukens videoblogg deler jeg mine beste tips for hvilke gaver jeg liker å gi bort – og elsker å få! Kanskje dette kan være nyttig for andre som er ute i siste liten med innkjøpene?

Hva slags gaver liker du å gi bort? Og hva gjør du når du oppdager at du har glemt en gave? Jeg vil gjerne høre fra deg. Skriv en kommentar nedenfor, eller send meg en mail.

God jul!
Beste hilsen Irina

ps. Ikke gå glipp av mitt nyhetsbrev! Klikk på den gule knappen, legg inn din epostadresse og bekreft påmeldingsmailen du får i retur, så sender jeg deg litt påfyll med inspirasjon og motivasjon i hverdagen.

JA, TAKK! Jeg vil bli inspirert

Facebook Comments

4 thoughts on “Irinas gavetips – fire dager før jul

 1. Hei!
  Så kjekt at du blogger igjen😊 Planlegger en ny shoppestopp fra nyttår…klarte det for to år siden…et helt år…med “hjelp” fra deg! Så tenker det skal gå bra nå også…men ønsker å la det bli en livsstil. Ønsker deg en god jul og et fint nytt år🌲Inger…😘

  • Så hyggelig å høre, Inger! Jeg tror mange er klare for denne “livsstilsendringen”, som shoppingfri virkelig er. Fint å få følge av deg. Har du meldt deg på nyhetsbrevet? Der vil det komme mange gode tips fremover.

   God jul og godt nytt år!
   Beste hilsen Irina 🎄

 2. Jeg pleier å gi noe de fleste ikke ha , nemlig tid. Jeg hekler hvite julestjerner som jeg legger i kortene til mine venner , jeg gir penger til barna -og for det øvrige så er det begrenset hvem jeg gir gaver til , jeg prioriterer barn og barnebarn. Mannen min liker ikke Jul og vil ikke ha gaver , da får han et kort med noen ord på hva han betyr for meg og en blomst siden han liker blomster. Så enkelt er det. God Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *