En uventet gave

bilde-12

Jeg har fått en gave! En helt fantastisk gave, som virkelig varmer, i alle betydninger av ordet.

I forrige uke fikk jeg en hentelapp fra postkontoret. Det får jeg sjelden, så jeg ble veldig nysgjerrig på hva det kunne være. Da postdamen rakte meg en lilla, bulkete plastpose, som var forseglet, ble jeg enda mer nysgjerrig.

Jeg åpnet pakken og skjønte ingenting. Fire par ullsokker?! De må være feilsendt, tenke jeg. Men så oppdaget jeg kortet, og skjønte at det virkelig var til meg… «Kjære Irina. Nå kan du bytte ut nylonstrømpene dine 🙂 Håper du får en fin adventstid, med varme føtter. Hilsen oss på Devold.» 

Denne historien begynner egentlig da jeg var gjest hos «Lindmo» på NRK1 for et par uker siden. Helt på tampen av intervjuet ble jeg nemlig spurt om hva det første jeg skulle kjøpe etter å ha fullført to år med kjøpestopp i januar 2014. Jeg svarte ullsokker, fordi de sokkene jeg går med nå er så tynnslitte at de ser ut som nylonstrømper! Etter gaven fra Devold kan jeg altså stryke ullsokker fra ønskelisten min – tusen takk!

Denne historien minner meg også om at ønsker virkelig går i oppfyllelse! Og det er utrolig nok ikke første gang dette året jeg her blitt bønnhørt når det gjelder mitt ønske om påfyll av sokker. Da jeg møtte VG-journalisten Olav Brekke Mathisen tidligere i høst, hadde han faktisk med seg et par sokker til meg. Den utrolige historien kan du lese om i dette blogginnlegget.

Jeg har tidligere blogget om kraften som ligger i å skrive en liste. Ønskelisten min er et dynamisk arbeidsdokument, som endrer seg. De ønskene som blir stående over tid, er de tingene jeg virkelig vil ha. Lister over materielle ting er bare begynnelsen på hva jeg ønsker meg. Jeg kan like gjerne skrive ned ønsker om hva jeg vil jobbe med, drømmer om hva jeg vil oppnå eller visjoner om hva jeg skal få til. For jeg vet at hvis det er noe jeg virkelig ønsker meg, så vil det gå i oppfyllelse. Det er gaven fra Devold et håndfast bevis på.

The Law of Attraction ble viden kjent gjennom boken og filmen «The Secret», som jeg for øvrig ikke har sett eller lest. Men jeg kjenner til loven om tiltrekning, blant annet fra boken «Mulighetsloven» av Anne-Mette Røsting. Loven sier i korthet at universet vil vi deg du virkelig ønsker deg, hvis du bare tror og drømmer og fokuserer hardt nok. «The universe will line up and give you what you want.» Det høres passe vilt ut, og jeg kan selvsagt ikke bevise at det stemmer. Likevel bruker jeg denne kunnskapen bevisst og ubevisst, nærmest i alt jeg foretar meg.

Jeg kunne lagt frem  hundre store og små bevis på at denne teknikken fungerer. Da ville skeptikerne ha funnet alternative forklaringer på alle eksemplene, mens tilhengerne bare ville ha nikket bekreftende. En engelskmann jeg traff i oktober hadde en treffende beskrivelse for hva han gjorde når han ønsket å få til noe. «I’ll just put in an cosmic order.»

Å vite at kosmos tar seg av mine dypeste ønsker er betryggende å tenke på. Da gjelder det å fylle ønskelisten med ting som virkelig betyr noe. Hva ønsker du deg?

Facebook Comments

3 thoughts on “En uventet gave

  1. Grattis med sokker, Irina. Fantastisk lite PR-grep fra Devold! Nå som du har blogget om de, må du huske å skatte av gaven.

    • Mine ønskelister er dynamiske, og blir stadig forandret. Det er ikke sikkert at jeg vil ha det jeg ønsket meg i fjor. Da stryker jeg det ønsket fra listen. Jeg har også opplevd å få innfridd ønsker jeg egentlig ikke hadde behov for. Da har det hendt at jeg har angret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *