Grenseløs reklame på Radio Nova

030913_Radio Nova_Grenseløst

I dag kringkastet Radio Nova et halvtimes langt program om «Shoppingfri», der jeg ble intervjuet av programleder Olaf G. Alteren i programmet «Grenseløst».

Han la opp til en temmelig sarkastisk tone i introen, så jeg var spent på hvordan dette skulle gå. Men det endte opp som en underholdende og god samtale, der vi svingte innom mange temaer, inkludert om det er mulig å bli avhengig av shopping (jeg tror ja), om dette utelukkende er problem for de rike (jeg tror nei), og hva som eventuelt kan gjøres (jeg tror at alle må bidra).

Hør programmet i reprise (sendt 3. september 2013), og les nettsaken her.

Etter at intervjuet var gått på luften fikk jeg en mail fra programlederen. Redaktøren hans mente nemlig at bilde i nettsaken, der jeg sitter og viser frem boken min, bikket over til å bli tekstreklame. Han ba meg derfor sende dem et annet, bokfritt bilde. Det har jeg nå gjort.

Riktignok har jeg på meg et blågrønt skjerf fra en ikke-navngitt svensk kjedebutikk på det nye bildet, så vi får se om det slipper gjennom redaktørkontrollen. Alternativt får jeg ta et nytt bilde av meg selv, iført nada, og sende over… Men det blir kanskje *litt* for spekulativt hvis jeg skal stille opp naken for å promotere boken min.

030913_Radio Nova_Grenseløst2

… og slik ble nettsaken seende ut med oppdatert bilde.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *