«Tankevekkende og inspirerende bok»

bokelskerinnenBloggeren Bokelskerinnen har lest Shoppingfri. I sin anmeldelse skriver hun blant annet at «Irina Lee har skrevet en viktig og motiverende bok (…)». Det er veldig hyggelig å lese!

Det jeg likevel setter aller mest pris på er å se at Bokelskerinnen har latt seg inspirere til selv å prøve kjøpestopp! Hennes svake shoppingpunkt er – ikke overraskende – bøker. Etter å ha lest Shoppingfri har Bokelskerinnen bestemt seg for å trappe ned på bokkjøpene. Hun skriver:

«Irina Lees bok gjorde noe med meg, og siden jeg startet på den har jeg ikke kjøpt en eneste bok. Jeg var inne på en nettbokhandler for noen dager siden, men motsto fristelsen. I steden har jeg tatt frem en notatbok hvor jeg fremover skal skrive ned alle bøkene jeg kjenner en sterk trang til å kjøpe. Så kan jeg se om den samme trangen er der etter noen uker eller måneder.

I tillegg skal jeg skrive ned hva jeg kjøper, av alle mulige ting, og bakgrunnen for dette. Jeg skal forsøke så godt som mulig å begrense alle nye innkjøp, for jeg trenger virkelig ikke nye ting, til det absolutt nødvendigste. Det blir nok litt for ekstremt for meg å ta et helt år som shoppingfri, så jeg forsøker meg på light – versjonen. En bok av og til er greit, men i all hovedsak skal jeg forsøke å avstå.»

Jeg sender Bokelskerinnen en stor takk for fine ord, pluss de beste lykkeønskninger. Samtidig krysser jeg fingrene for at hennes blogginnlegg kan inspirere enda flere til å oppdage shoppingfriheten.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *