Kaluza tar shoppingfri

susannekaluzaDe siste par dagene har jeg fått de aller første leserreaksjonene på boken. Det har vært utrolig spennende! Forfatter, journalist og blogger Susanne Kaluza er blant de alle første som har rukket å lese boken.

På bloggen skriver Kaluza at hun har latt seg inspirere til å ta shoppingfri. Om boken skriver hun:

Jeg leste den i et jafs i helgen, og ble supertinspirert til å ta grep om mine egne shoppingmønstre.

Irina er selv mor til to småjenter og har nå levd halvannet år uten å kjøpe noen ting. Jeg må si jeg kjenner meg igjen i beskrivelsene hennes:

” Å handle inn nødvendigheter når ting er på salg er forsåvidt ganske smart. Det er først når man innser at 4-åringen ikke kom til å passe inn i den svindyre Reima-dressen midt på sommeren at man ikke føler seg like smart..”

Les hele hennes innlegg her, og delta i debatten:
http://www.susannekaluza.com/?p=6911

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *