Slik blir du en «geriljashopper»

Jeg har bestemt meg for å lage en ukentlig videoblogg. Denne uken deler jeg mine beste tips for å gjøre unna juleshoppingen i en fei. Metoden har jeg kalt «geriljashopping», fordi den er enkel, effektiv og målrettet.

Se denne videoen og plukk opp alle triksene!

Hvis dette var nyttig, så del gjerne videoen med andre eller legg igjen en kommentar.
Og hvis du sender ditt spørsmål til irina@irinalee.no, så skal du få svar!

Vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Har du fått med deg at jeg har laget et nyhetsbrev? Klikk på den gule knappen, legg inn din epostadresse og bekreft påmeldingsmailen du får i retur, så sender jeg deg litt påfyll med inspirasjon og motivasjon i hverdagen.

JA, TAKK! Jeg vil bli inspirert

Facebook Comments

3 thoughts on “Slik blir du en «geriljashopper»

  1. Akkurat slik gjør jeg også det, og det har jeg vært vant til siden jeg var barn. Dessuten får jo da alle noe de ønsker seg 🙂

  2. ja , det er en effektiv måte å få det unnagjort. Jeg hater kjøpesentre og unngår dem så ofte som mulig. Jeg kjøper heller i småbutikkene . I dag var den store handledagen for meg , jeg fant to fine lysestakene i bruktbutikken som bare må pusses litt , 3 bukser til meg , 1 vinterjakke , 1overdel , 1ullteppe for en beboer på avdelingen min. Jeg fikk sendt julepost og hadde en hyggelig ettermiddag med dattera mi. Vi avsluttet dagen med hyggelig kaffeprat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *