Shoppingfri på Norgesturné

Screen Shot 2013-09-27 at 1.13.13 PMEtter at Shoppingfri ble lansert i slutten av august, ble jeg tipset om at jeg burde kontakte folkehøgskolene for å høre om de kunne være interessert i et foredrag om forbruk, miljø og bærekraft. Nettsiden Frilyst Folkehøgskole laget også en større artikkel om boken.

Responsen har vært overveldende! Nå har jeg fått henvendelser fra folkehøgskoler over hele landet, fra Evenskjær i nord til Sandefjord i sør. Første foredrag går av stabelen i morgen. Da skal jeg treffe 132 elever ved Elverum folkehøgskole. Gjennom høsten, vinteren og våren skal jeg reise på kryss og tvers til skoler i hele Norge, og jeg gleder meg til alle opplevelser som venter meg.

Å treffe engasjerte ungdommer er noe av det mest givende jeg gjør som foredragsholder. At jeg underveis får vekket til live minner fra skoleåret 1994/95, da jeg selv var elev ved Medielinjen ved Fana Folkehøgskule i Bergen, er ren bonus.

Ønsker du besøk på din skole? Send meg en mail på irinairina@gmail.com

I tillegg til folkehøgskoleturnéen, skal jeg delta på en rekke arrangement som er åpne for alle. Sted og dato kunngjøres på denne siden etter hvert.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *