Kjøpefritt år på nettet

shopping-bag

På tampen av 2012, etter nesten ett år uten shopping, bestemte jeg meg for å gå på et nytt kjøpefritt år. I den forbindelse opprettet jeg Facebookgruppen Stop shop 2013. Tanken var å opprette et sosial forum, hvor vi kunne dele tanker og erfaringer om kjøpestopp. Gruppen bikket 1000 medlemmer i februar, og fortsatt strømmer det til med nye tilhengere, som ønsker å ta seg en konsumpause.

Gruppen er blitt et interaktivt forum, hvor vi utveksler gode tips og lesverdige artikler. Det har blitt arrangert byttekvelder flere steder i landet, og det har oppstått spontane runder med bytting medlemmene i mellom. Selv har jeg mottatt musikk, sjal og filmer i posten, og sendt videre treningstøy, turbukser og bøker.

Det er ikke alltid lett å finne inspirasjon og motivasjon til å gjennomføre noe man har satt igang. Målet virker av og til så uendelig langt fremme. Å kutte ut shopping krever en omstilling, og innemellom er det tøft. Det er uansett mye enklere når man finner andre som vil ta følge på veien.

Bli med i dag! Du finner oss her:
http://www.facebook.com/groups/stopshop2013/

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *