Premiére: Bli ny på loppis!

La meg gjette: Siden du leser denne bloggen, vil jeg tro at du har en forkjærlighet for loppemarkeder. Loppis forener mange gode krefter. Her går dugnadsånd og miljøvern hånd i hånd, mens kundene kan gjøre second hand-kupp samtidig som de støtter en god sak. Kan det bli bedre?!

Ja, det kan faktisk bli bedre. Enda bedre! I år har loppekomiteen til Marienlyst skoles musikkorps planlagt noe helt nytt, som aldri har vært testet på et loppis før. La oss kalle det en verdenspremiere:

I år lanserer Marienlystloppis konseptet #blinypåloppis!

#blinypåloppis går ut på at DU kan vinne en personlige konsultasjon med personlig shopper og stylist Alexandra Mahrberg under vårens loppemarked.

Om kvelden fredag 21. april, altså kvelden før loppemarkedet offisielt åpner for allmennheten, blir DU invitert inn til klesavdelingen, der stylist Alexandra Mahrberg venter på deg.

Hun vil hjelpe deg å plukke ut klær som passer din stil, din fasong og din smak, og vil gi deg masse gode tips underveis. Du vil lære hvordan du kan kle deg for å fremheve dine beste sider, hvordan du kan sjekke kvaliteten på brukte plagg og hva du bør tenke på når du setter sammen et antrekk.

Takket være hennes våkne blikk vil du finne plagg du trolig aldri ville ha funnet på egenhånd. Stylisten hjelper deg å sette sammen ditt antrekk, som DU kommer til å føle deg vel i.

Det beste av alt? Du får selvsagt beholde klærne dere plukker ut – helt gratis! Samtidig kommer du til å lære masse som du vil ha nytte når du skal ut og finne klær på egenhånd, enten det er på loppis eller i vanlige butikker.

Har DU lyst til å bli ny på loppis? I så fall må du gjøre følgende:
1. Gå inn på Facebook-siden Marienlystloppis.
2. Lik siden.
3. Finn en post som er merket med #blinypåloppis.
4. Legg igjen en kommentar der du skriver: “Jeg vil #blinypåloppis!”
5. Hvis du har lyst til å doble dine sjanser for å bli trukket ut kan du skrive hvorfor akkurat du bør vinne denne premien.

Kjenner du noen andre som fortjener å #blinypåloppis? I så fall kan du:
1. Gå inn på Facebook-siden Marienlystloppis.
2. Lik siden.
3. Finn en post som er merket med #blinypåloppis.
4. Legg igjen en kommentar og tagg en venn der du skriver: “[Navn på venn] fortjener å #blinypåloppis!”
5. Hvis vi trekker ut din venn til å #blinypåloppis, kan du få være med når hun eller han møter Alexandra.

Vi trekker én vinner, som blir invitert til Marienlyst skole fredag 21. april kl. 20. Vinneren må ha mulighet til å stille opp denne kvelden, hvis ikke trekker vi en annen.

Følg med på FB-siden Marienlystloppis! Her kunngjøres vinneren etter påske, og vi kommer også til å vise bilder fra vinnerens møte med Alexandra – FØR og ETTER – for å være tro mot det tradisjonelle «bli ny»-konseptet.

Som takk for interessen tilbyr Alexandra Mahrberg 15 prosent rabatt til alle som deltar i konkurransen og bestiller en konsultasjon hos henne innen 1. juli 2017. Klikk her for å besøke hennes hjemmeside.

Jeg kan selv anbefale Alexandra på det varmeste! Tidligere i år hjalp hun meg med å rydde i garderoben og finne ut hva jeg som egentlig kler meg. Klikk her for å lese om vårt første møte.

Alexandra har svært bred kunnskap om tekstiler og kvalitet, og hva man bør ta være oppmerksom på dersom man ønsker å være miljøbevisst når man kjøper klær. Da vi møttes på Fretex denne uken for å spille inn noen promovideoer for vårens loppis-stunt, fikk hun øye på et grønt, skreddersydd skjørt i svært god kvalitet. «Den ville ha passet perfekt til deg!», utbrøt hun.

Okei, jeg skal innrømme at et grønt, halvlangt skjørt verken har stått på ønskelisten eller innkjøpsliste min. Jeg ville neppe ha sett nærmere på skjørtet en gang, hadde det ikke vært for Alexandras entusiasme. Så det endte med at jeg prøvde det på. Og for å si det sånn: Det skjørtet ble med meg hjem fra Fretex den dagen…

Hvis du er nysgjerrig på å finne ut hvilke skatter som ligger og venter på deg på vårens loppemarked, så meld din interesse nå! Del gjerne dette blogginnlegget med andre du tror kan være interessert.

Håper uansett vi sees på . «Marienlyst har byens hyggeligste loppemarked», sier ofte folk til meg. Jeg er helt enig!

Helt på tampen vil jeg sende en STOR TAKK til Fretex på Majorstua, som lot oss få bruke butikken som location denne uken. Alle som har vært innom, vet at dette stedet å gå for å gjøre gode brukt-kupp… I tillegg til loppemarkedet på Marienlyst, selvsagt.

Vi sees!
Beste hilsen Irina

ps. Utover våren kommer Alexandra til å gi deg gode tips om hva du bør tenke på når du skal kjøpe brukte klær. Gå inn på FB-siden Marienlystloppis for å holde deg oppdatert eller meld deg på mitt nyhetsbrev!

JA, TAKK! Jeg vil bli inspirert

Obs! Du må bekrefte din epostadresse etter at du har meldt deg på. Hvis du ikke har mottatt ditt første nyhetsbrev innen få minutter etter at du har bekreftet adressen, så sjekk spam-filteret eller promotionsmappen i Gmail.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *