2017 – et rausere år

FEST: Jeg feiret 40-årsdagen med gode venner på et utested i Oslo. Livet kan være en fest litt oftere. Foto: Sigri Sandberg

Det skjedde noe da jeg fylte 40 år den 13. mars i år. Den dagen ga jeg meg selv et nytt motto:

I årene fremover skal jeg «bjuda på».

Hva innebærer det – å bjuda på? For meg betyr det å være rausere. Særlig mot meg selv. Ikke ta ting så alvorlig. Være litt modigere. Tørre å være ærlig. Fortelle hvordan ting føles for meg. Å bjuda på vil i praksis bety å dele mer med flere. 

Samtidig har jeg et ønske om å bli rausere overfor andre også. Slippe taket i fordommer. Ikke alltid tro at jeg vet best. Være åpen for at det finnes bedre løsninger enn mine egne.

Nylig intervjuet jeg artisten Raylee. 19-åringen er kjent fra «Stjernekamp» på NRK og «Skal vi danse» på TV 2. Siden vi nærmer oss slutten av året, kom vi inn på temaet nyttårforsetter. I denne lille videoen kan du høre hvilke planer Raylee har for det kommende året:

Jeg digger Raylees nyttårsforsett om å gi andre flere komplimenter. Hun har inspirert meg til å gjøre det samme!

Å gi andre komplimenter er raushet omsatt i praksis. Jeg liker det.

Les første kapittel!
I året som kommer har jeg også lyst til å dele, snakke og skrive mer om kjøpestopp. I dag velger jeg å tjuvstarte det nye året ved å dele første kapittel fra boken Shoppingfri med deg. Alt du trenger å gjøre er å klikke på denne linken og fylle inn din epostadresse.

Da vil du umiddelbart motta en epost med første kapittel i PDF-format. Hvis du ikke allerede abonnerer på Shoppingfris nyhetsbrev, får du i tillegg en mail hvor du får muligheten til å bekrefte din epostadresse. Hvis du gjør det, kan jeg fortsette å sende deg mine beste tips for et lettere liv og mer frihet gjennom 2017.

Gjest i Green House
Den kreative og inspirerende bloggeren Anja Stang deler også raust av seg og sitt. Hennes blogg Green House formidler alt fra interiør, mat og hage med fokus på bærekraftige løsninger. Nylig ble jeg invitert til hennes Guest Room, hvor jeg delte mine tanker om å ta fri i 2017. 

Jeg kan virkelig anbefale å ta en titt på hennes blogg! Anja Stang byr på temaer det er verdt å bruke tid på.

Hva med deg? Hva vil du bruke tid på i året som kommer? Har du, som Raylee, noen nyttårsforsetter klare for 2017? Eller kanskje du er klar for å ta deg en pause fra shoppingen? Jeg vil gjerne høre fra deg! Å høre om andres drømmer og ambisjoner inspirerer meg ofte til å sette nye mål for meg selv…

Godt nytt år!
Beste hilsen Irina

ps. Som sagt så vil jeg gjerne dele mer med deg i året som kommer! Meld deg på mitt nyhetsbrev, så skal jeg sende deg en dose inspirasjon rett i innboksen, en gang i uken.

JA, TAKK! Jeg vil bli inspirert

Facebook Comments

One thought on “2017 – et rausere år

  1. Tusen takk for fine ord, Irina! 💝 Du var en super gjest, og håper du har hatt en nydelig ferie. Så ikke dette innlegget før nå, så det er morsomt å lese at også nyttårsforsettene våre er på bølgelengde 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *